Acroteam Hammels Konkurrencehold 18/19

Acroteam Hammels Konkurrencehold

I den kommende sæson 2018/2019 vil der igen være to konkurrencehold, nemlig A-holdet og B-holdet. 

B-holdet vil træne én gang om ugen i 2 timer - hver mandag fra 17.30-19.30

A-holdet vil træne to gange om ugen i 2 timer - hver mandag fra 19.00-21.00 og hver onsdag fra 18.30-20.30.  

Derudover vil opvisningsholdet som er udtaget ud fra de to hold træne sammen cirka hver 4. søndag i 5 timer - kig kalenderen for at finde disse datoer. 

 Der vil igennem sæsonen bliver vurderet hvorvidt man, som par eller trio, skal stille op til de Jyske og Danske Mesterskaber inden for Sports Acrobatik.  

Vi forventer, at man som konkurrenceacrobat prioriterer sine træninger, opvisninger og konkurrence højt. Der vil være mødepligt til alle træninger og opvisninger, og skulle man ske ikke at kunne komme, skal man melde afbud til trænerne i god tid. Der meldes AFBUD til Maja Tonsberg på 23 28 26 17 eller messenger på facebook uanset om man er A- eller B-holds gymnast. 

Acroteam Hammels Konkurrencehold vil bruge nogle af timerne om søndagen på at træne opvisninger. Der vil være omkring 6-8 opvisninger i løbet af foråret, hvor de to af dem er i Hammel, og hvor der er mødepligt til dem ALLE - find også opvisningsdatoer under kalender.

PRISER

Det koster 2.000 kroner i kontingent for at gå på B-holdet.

Det koster 2.500 kroner i kontingent for at gå på A-holdet.

- Kontingenten er inkl. konkurrencelinces, deltagergebyr til Acro Cups, Jyske Mesterskaber og Danmarks Mesterskaber á 905 kroner. 

 

Der kommer en ekstra udgift på 500-700 kroner til opvisningsdragt + holdtrøje. Konkurrencedragt er frivillligt.