Festival del Sole 2018

Festival del Sole 2018

Acroteam Hammels Konkurrencehold vil ydermere deltage i et gymnastikstævne i Italien 2018, Festival del Sole. Festival del Sole er en gymnastikfestival i Italien, hvor der kommer omkring 5.000 atleter fra hele verden inden for springgymnastik, acrobatik, dance og shows.

Festival del Sole er fra den 1. juli til 8 juli 2018. I denne uge vil der være 2-3 opvisninger sent på aftenen af 10-15 min. Der vil være tidspunkter, hvor acrobaterne skal være sammen med holdet, men ellers vil der også være tid til badeferie, kulturelle aktiver, shopping og meget andet.

Acrobaterne må gerne rejse alene sammen med resten af gruppen, hvis de er konfirmeret.

Der ligger en video af sidste års tur til Festival del Sole 2016 under "Book en opvisning". Vi var i alt 111 personer som var afsted i 2016, og vi glæder os meget til at komme afsted igen. 

Der vil være bindende tilmelding til stævnet allerede i slutningen af september/starten af oktober, og det er derfor vigtigt allerede på nuværende tidspunkt at tage stilling til at om det er et arrangement man har lyst til at deltage i - hvis man bliver en del af Acroteam Hammels Konkurrencehold 2017/2018. Det koster ca. 3500 kroner at deltage i stævnet, dette er inklusiv 3-stjernet hotel med hel pension (uden drikkevarer), men eksklusiv transport til og fra Riccione. 

Der vil komme nærmere information om dette til et forældremøde inden længe.