UDTAGELSE 2017

INDEN UDTAGELSEN 2017

Kære Acrobater og Forældre. 

Det er meget vigtigt, at man allerede inden udtagelsen forbereder sine børn/acrobater på, at der er udtagelse for at komme på holdet, og at man ikke er SIKRET en plads, selvom man gik på holdet sidste år. 

I acrobatik handler det meget om sammensætningen af par og trioer, og vi skal have hele pulsespillet til at gå op. Hvis man er i tvivl, så råder vi jer til at tilmelde sig Acro for Alle, som træner rigtig mange af de færdigheder, som vi har brug for på konkurrenceholdet. Der er tilmeldningen efter først til mølle princippet (i midten af august), og man kan derfor ikke få en plads på holdet, hvis det er booket og man ikke kommer på Acroteam Hammels Konkurrencehold. 

 

Det er meget vigtigt at man allerede på nuværende tidspunkt holder følgende datoer fri: 

8. april 2018 - Jyske Mesterskaber i Sports Acrobatik 

5-6. maj 2018 - Første runde af Danmarks Mesterskaberne i Sports Acrobatik - Fuglebjerg 

26-27. maj 2018 - Anden runde af Danmarks Mesterskaberne i Sports Acrobatik - Hammel  

 

Kan man IKKE deltage i disse tre datoer, vil man IKKE kunne komme til udtagelse på Acroteam Hammel, da det er disse mesterskaber vi træner målrettet mod igennem hele sæsonen. 
Ydermere skal man fylde 7 år i konkurrenceåret for at stille op. Det betyder altså, at man tidligst kan starte til acrobatik på acroteam Hammels Konkurrencehold, hvis man er fra 2011. 

 

Hvis man allerede på nuværende tidspunkt ikke kan vente med at komme til udtagelse til Acroteam Hammels Konkurrencehold 2017/2018, så skynd dig at tilmelde dig udtagelse ved at sende en mail til Maja Tonsberg på majatonsberg@hotmail.com med følgende oplysning: 

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Fødselsdato 
  • Mailadresse
  • Telefonnummer

 

Har du nogle andre spørgsmål eller lignende er du velkommen til at skrive til ovenstående mailadresse eller ringe til 23 28 26 17. 

 

 

UDTAGELSEN 2017

 

Der vil være UDTAGELSE til Acroteam Hammels 2 konkurrencehold. Der vil være 1-4 træninger, hvor man bliver vurderet individuelt såvel som i par eller trioer. Man kan derfor godt få afslag efter første træning, hvis man ikke kan færdigheder nok til at kunne deltage til konkurrence i 2018. 

Vi forventer at man deltager i ALLE træningerne med udtagelse. 

 

UDTAGELSENS FORLØB

Træning 1: Individuel udtagelse - Mandag d. 14. august 2017 
Her vil der bliver lagt vægt på den enkelte gymnast/acrobats færdigheder. Vi starter med en lille kort opvarmning, hvorefter der vil blive indlært en lille ny rytmesekvens. 
Herefter vil der blive mulighed for kort at træne på individuelle momenter inden for alle kategorier - smidighed, flexiblitet, agility og tumbling (spring). Hvorefter man skal frem og vise sine individuelle færdigheder. 

Vi forventer at denne træning kommer til at tage 3 timer - 17.00-20.00

 

Træning 2: Sammensætning - Onsdag d. 16. august 2017 
Her vil man få tildelt nogle makre. Man vil træne sammen i de par/trioer, som man er sat sammen med. Vi har derfor forslag til momenter, som man kan træne på til denne træning, alt efter om vi vurdere der skal stilles op nationalt eller internationalt. 

Vi forventer at denne træning tager 2 timer - 18.30-20.30

 

Træning 3: Sammensætning - Mandag d. 21. august 2017
Her vil man igen få tildelt nogle nye makre. Man vil træne sammen i de nye par/trioer, som man er sat sammen med. Vi har igen forslag med til momenter. 

Vi forventer at denne træning tager 2 timer -18.00-20.00

 

Træning 4: Sammensætning - Onsdag d. 23. august 2017
Her vil man igen få tildelt nogle nye/måske allerede prøvet makre. Man vil træne sammen i de nye par/trioer, som man er sat sammen med. Vi har igen forslag med til momenter. 

Vi forventer at denne træning tager 2 timer -18.30 - 20.30

 

Herefter vil man modtage en mail med svar om udtagelsen 2017. Hvis man er blevet udtaget til Acroteam Hammels Konkurrencehold, vil der i mailen stå sammensætningen af rutiner (par/trioer). Der vil også i mailen være udspecificeret om man er udtaget til  A eller B holdet.