Udtagelse 2018/2019

Inden udtagelsen 2018/2019

Kære Acrobater og Forældre.

Det er meget vigtigt, at man allerede inden udtagelsen forbereder sit barn/sine børn på, at det er et hold med udtagelse, og at man derfor ikke er SIKRET en plads, selvom man gik på holdet i sidste sæson.

I acrobatik handler det meget om sammensætningen af rutiner, og vi skal have hele pulsespillet til at gå op. Hvis man er i tvivl om man kommer på, så råder vi jer til at tilmelde sig Acro for Alle, som træner rigtig mange af de færdigheder, som vi har brug for på konkurrenceholdet. Der er tilmeldningen efter først til mølle princippet (i midten af august), og man kan derfor ikke få en plads på holdet, hvis det er booket og man ikke kommer på Acroteam Hammels Konkurrencehold.

 

Det er meget vigtigt, at man allerede på nuværende tidspunk holder følgende datoer fri:

18. november 2018 - 9.00-16.00 - Acro Cup

3. marts 2019 - 13.00-18.00 - Klubmesterskab

17. marts 2019 - 10.00-17.00 - Venskabskonkurrence med Tilst

7. april 2019 - hele dagen -  Jysk Mesterskab i Sports Acrobatik

4.-5. maj 2019 - Første runde af Danmarks Mesterskaberne i Sports Acrobatik

25.-26. maj 2019 - Anden runde af Danmarks Mesterskaberne i Sports Acrobatik - Fuglebjerg

 

Kan man IKKE deltage i disse datoer, vil man IKKE komme til udtagelse på Acroteam Hammel, da det er disse konkurrencer og mesterskaber, vi træner målrettet mod igennem hele sæsonen.
Yderemere skal man fylde 7 år i konkurrenceåret for at stille op. Det betyder altså, at man tidlist kan starte til acrobatik på Acroteam Hammel, hvis man er fra 2012

 

Hvis man allerede nu ikke kan vente med at komme til udtagelse på Acroteam Hammels Konkurrencehold 2018/2019, så skynd dig/jer at tilmeldig dig/jer til udtagelsen ved at sende en mail til Acroteam Hammel på acroteamhammel@hotmail.dk med følgende oplysninger:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Mailadresse
  • Telefonnummer

Herefter vil du modtage en mail om, hvilken dag du skal komme til udtagelse. Læs mere om udtagelsen herunder.

 

Udtagelsen 2018/2019

Kære Acrobater og forældre,

Der vil komme nye tiltag til den kommende sæson, som gør at det er MEGET VIGTIGT at man kan deltage i hele udtagelsen. Der vil være UDTAGELSE til Acroteam Hammels 2 Konkurrencehold i uge 34. Der vil være 2 individuelle udtagelser henholdsvis mandag d. 20. august 2018 og onsdag d. 22. august fra 18-20. Hvorefter der vil være en samlet udtagelse i weekenden d. 25.-26. august 2018. 

Vi gør opmærksom på, at stiller man op til udtagelse på Acroteam Hammels Konkurrence A & B, så forventer vi, at man har lysten ti lat fortsætte uanset, hvilket hold man kommer på og hvilken rutine man kommer sammen med.

 

UDTAGELSENS FORLØB


Mandag d. 20. augst - individuel udtagelse for nye

Her vil der blive lagt vægt på den enkelte gymnasts/acrobats individuelle færdigheder. Vi starter med en lille kort opvarmning, hvorefter der vil blive indlært en lille ny rytmesekvens.

Der vil derefter blive brugt tid på at træne og lære individuelle momenter inden for alle kategorierne - smidighed, flexibilitet, static hold, agility og tumbling (spring) - hvorefter man skal vise sine individuelle færdigheder for trænerne.

Vi forventer denne træning kommer til at vare 3 timer fra 17.00-20.00.

OBS! Vi gør opmærksom på at man allerede efter den individuelle udtagelse kan modtage en mail eller et telefonopkald på, at man ikke har færdigheder nok til at kunne delatage til konkurrence i 2019.

 

Onsdag d. 22. august - individuel udtagelse for "gamle"

Her vil der blive lagt vægt på den enkelte gymnasts/acrobats individuelle færdigheder. Vi starter med en lille kort opvarmning, hvorefter der vil blive indlært en lille ny rytmesekvens.

Derefter skal man fremvise sine individuelle færdiger for trænerne indenfor alle kategorierne - smidighed, flexibilitet, static hold, agility og tumbling (spring). Der vil være kort tid til at øve.

Vi forventer denne træning kommer til at vare 2 timer fra 18.00-20.00

 

OBS! Vi gør opmærksom på at man allerede efter den individuelle udtagelse kan modtage en mail eller et telefonopkald på, at man ikke har færdigheder nok til at kunne delatage til konkurrence i 2019.

 

Lørdag d. 25. august 2018 fra 14.00  til søndag d. 16. august 2018 kl. 12.00

Der vil være en være en egenbetaling på 50 kr. for kost og logi i løbet af weekenden.

I weekenden mødes alle, der ikke har fået en mail eller telefonopkald, til en weekend med fuld fart på. Her vil der være stor fokus på rutiner. Der skal i løbet af weekenden trænes 3-5 forskellige kombinationer. Et nærmere program for weekenden kommer.

Når acrobaterne tager hjem fra denne weekend søndag klokken 12.00 vil Acroteam Hammels trænerteam sætte sig sammen og sammensætteholdet. Herefter vil man modtage en mail, om man er kommet på Acroteam Hammels Konkurrencehold A eller B, eller desværre slet ikke er kommet igennem nåleøjet denne gang.

 

 

 

 

PRISER

Det koster 2.000 kroner i kontingent for at gå på B-holdet.

Det koster 2.500 kroner i kontingent for at gå på A-holdet.

- Kontingenten er inkl. konkurrencelinces, deltagergebyr til Acro Cups, Jyske Mesterskaber og Danmarks Mesterskaber á 905 kroner. 

 

Der kommer en ekstra udgift på 500-700 kroner til opvisningsdragt + holdtrøje. Konkurrencedragt er frivillligt.